Beter slapen op een natuurlijk matras

Nu -15% winter voordeel

Gezond slapen zit in onze natuur

Luxe, hoogwaardige, kwalitatieve en eerlijke materialen

Kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem

Wij kiezen voor lokale grondstoffen

Beter slapen op een natuurlijk matras

U wordt ondersteund door de beste, duurzame materialen

De kracht van Mérens

Staat u er wel eens bij stil hoe groot het aandeel van slaap in uw leven is? En hoe belangrijk een gezonde nachtrust is voor uw functioneren overdag? Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven. Bij Mérens houden we rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door onze individuele benadering kunnen we ook tegemoetkomen aan speciale voorkeuren en wensen. Een bed van Mérens is helemaal uw bed!

Mérens boxsprings

Natuurlijke materialen

Steeds meer mensen hebben het gevoel dat het gebruik van op grote schaal gefabriceerde producten te ver is doorgeschoten. Er wordt daarom meer en meer gekozen voor producten die bereid zijn uit eerlijke materialen, milieuvriendelijke stoffen en meubels die ambachtelijk zijn vervaardigd uit duurzame grondstoffen. De boxsprings en matrassen van Mérens passen naadloos in dit rijtje. Een Nederlands kwaliteitsproduct dat op maat wordt gemaakt met de grootste mogelijke zorg uit natuurlijke grondstoffen met bijzonder gunstige eigenschappen. Wilt u meer weten over de belangrijkste materialen?

Voordelen van Mérens boxsprings

Handgemaakt

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste uitvoering. Elk model heeft zijn eigen design. Met altijd gedetailleerde afwerking.

Hoogwaardige kwaliteit

Uw boxspring wordt voor u op maat gemaakt door onze ervaren vakmensen. Wij werken met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Elke seizoen heeft u maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.


Oog voor detail

Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een boxspring van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

De kracht van slapen op een Mérens boxsprings

tot 25 jaar garantie

De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen op het gebied van stugheid en maatvoering. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!