Google Analytics disabled due to cookie consent.

Natuurlijk slaap je het beste op een Mérens

Onze boxspringcombinaties en topdekmatrassen worden met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit.

ASSORTIMENT mérens BOXSPRINGS

De kracht van Mérens boxsprings

tot 25 jaar garantie

De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen op het gebied van stugheid en maatvoering. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Maximale rust en ontspanning op een Mérens Boxspring

  • 1/2
  • 2/2

elk bed is fraai afgewerkt met veel oog voor detail

Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven. Onze beddenmakers houden onder andere rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door onze individuele benadering kunnen we ook tegemoet komen aan speciale voorkeuren en wensen.

DE VOORDELEN VAN EEN mérens BOXSPRING

Handgemaakt

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste maatvoering. Elk model heeft zijn eigen samenstelling en design. Met altijd een fraaie, gedetailleerde afwerking.

Topkwaliteit

De productie van de matrassen vindt plaats in een moderne en goed geoutilleerde werkplaats die voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.

Luxe

Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een bed van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!