Rembrandt

Profiteer nu van 15% voordeel bij aankoop van een complete Mérens set. Deze actie is geldig t/m 27 november 2023


De gouden eeuw van de nachtrust

De naam Rembrandt roept associaties op met de rijke Bourgondische levenswijze. Rijk is ook een begrip dat naadloos past bij deze fraaie, comfortabele boxspring. Het hoofdbord is gecapitonneerd en oogt hiermee klassiek en tegelijk rustiek. Een perfect stuk voor in de romantische slaapkamer, maar ook in een moderne setting.

De Mérens Rembrandt bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig of extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. U heeft bij de topdekmatras, keuze uit drie opties: Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar. Creëer uw eigen ideale combinatie!

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.

Rembrandt

Maat hoofdboard: 140 cm hoog

Potenset:
Barones Wenge

Topmatras keuze: Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse kleuren en stoffen

Natuurlijke Mérens boxsprings

Staat u er wel eens bij stil hoe groot het aandeel van slaap is in uw leven? Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven. Een bed dat gemaakt is voor u, om uw lichaam te ondersteunen en te ontlasten. Onze adviseurs houden rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door onze individuele benadering kunnen we ook tegemoet komen aan speciale voorkeuren en wensen.

Goed slapen zit in onze natuur