Duurzaam slapen op een natuurlijk matras

Handgemaakt volgens uw wensen

Slaap beter op een natuurlijk Mérens matras

Het was eeuwenlang de normaalste zaak van de wereld: slapen op een matras die gemaakt is van natuurlijke materialen. Totdat de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekten zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht van de matrassenmaker niet verloren gegaan. Want wat zou nou beter zijn voor een gezonde nachtrust: een fabrieksproduct van kunststof of een handgemaakt matras van zuivere schapenwol, paardenhaar, hennep en biologisch katoen. Bij Mérens zijn we overtuigd van het laatste.

Onze boxspringcombinaties en topmatrassen worden met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Elke matras is een stukje ambachtelijk handwerk dat de basis legt voor een optimale nachtrust.

U wordt ondersteund door de beste, duurzame materialen. Stoffen die nauwelijks aan slijtage onderhevig zijn en van nature goed isoleren en ventileren. Dat zorgt elk seizoen voor maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving.

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Matrassen: Annabelle & Beatrice

Onze witte matrassen Annabelle en Beatrice zijn opgebouwd met verfijnde materialen waaronder: paardenhaar, biologisch katoen, wol en hennep. Gecombineerd met Vita Talalay 100% natuurlatex staat dit garant voor een zeer aangenaam ligcomfort en optimale vocht- en temperatuurregulatie.

Onze thermisch geharde side-to-side pocketveer staat garant voor een stabiele ondersteuning tijdens de gehele levensduur van uw matras.

Natuurlijke Mérens boxsprings

Wilt u beter slapen op een natuurlijk matras? Dan zit u bij Mérens goed. Boxsprings van Mérens worden op ambachtelijke wijze gemaakt met natuurlijke materialen. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen. Een bed van Mérens is een aanwinst voor elke slaapkamer!

Voordelen van een Mérens matras

Ambachtelijk gemaakt

Uw matras wordt met zorg vervaardigd door ervaren vakmensen. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets. We zetten onze lange ervaring en vakmanschap in om u het beste slaapcomfort te bieden.


Persoonlijk

Bij Mérens heeft u de keuze uit verschillende matrassen in diverse hardheden. U vindt hierdoor altijd een matras die de optimale ondersteuning biedt.