Beter slapen op een natuurlijk matras

Met een boxspring van Mérens

De kracht van Mérens

De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Alle boxsprings en matrassen zijn unieke producten die tegemoet komen aan uw individuele wensen op het gebied van comfort. Al onze producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. Een boxspring van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer!

Natuurlijke Mérens boxsprings

Staat u er wel eens bij stil hoe groot het aandeel van slaap is in uw leven? Een goed bed draagt onmiskenbaar bij aan de kwaliteit van uw leven. Een bed dat gemaakt is voor u, om uw lichaam te ondersteunen en te ontlasten. Onze adviseurs houden rekening met uw gewicht, lengte en favoriete slaaphouding. Door onze individuele benadering kunnen we ook tegemoet komen aan speciale voorkeuren en wensen.

TOT 25 JAAR GARANTIE

Het geloof in de kwaliteit van onze producten ziet u terug in de garantievoorwaarden. Zo krijgt u maar liefst 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk.

Slaap duurzaam op een Nederlands matras

Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, beperken we de uitstoot door transport. Daarnaast gebruiken we biologisch geteelde katoen en zijn we ook tijdens het productieproces alert op milieubewust handelen. De lange levensduur van onze Nederlandse kwaliteitsproducten draagt uiteraard ook bij aan meer duurzaamheid.

Natuurlijke materialen

Steeds meer mensen hebben het gevoel dat het gebruik van op grote schaal gefabriceerde producten te ver is doorgeschoten. Er is meer bewustzijn voor voedsel dat met zorg is bereid uit eerlijke ingrediënten, voor kleding die gemaakt is met milieuvriendelijke stoffen en voor meubels die ambachtelijk zijn vervaardigd uit duurzame materialen. De bedden van Mérens passen naadloos is dat rijtje. Een Nederlands kwaliteitsproduct dat op maat wordt gemaakt met de grootst mogelijke zorg uit natuurlijke grondstoffen met bijzonder gunstige eigenschappen.

Paardenhaar

Paardenhaar zorgt voor natuurlijke en optimale ventilatie terwijl u slaapt. Door de bijzondere, holle structuur van paardenhaar geleidt het de luchtstroom, maar zorgt het ook voor een comfortabel gevoel. Bij de productie worden de haren gesponnen en gekruld. Daarna volgt een langdurig stoomproces om de veerkracht te vergroten. Zo versterken we de natuurlijke kwaliteiten van het basismateriaal die verwerkt wordt in onze matrassen met paardenhaar.

Hennep

Hennep is een natuurproduct met een lange historie. Het is een product van Nederlandse bodem dat sterk en toch flexibel is. Daarom wordt het ook al eeuwen gebruikt, onder andere als grondstof voor kleding en touw. Wij verwerken het in onze matrassen voor extra stabiliteit. Omdat de hennepplant nauwelijks eisen stelt aan de leefomgeving kan deze op zeer milieuvriendelijke wijze worden geteeld.

Ambacht is ons handelsmerk

Elke Mérens is een uniek product. Met de hand vervaardigd uit de beste materialen in de door u gewenste uitvoering. Ambachtelijk is voor ons namelijk heel iets anders dan ouderwets.

DUURZAAM VERENSYSTEEM

Onze boxsprings en matrassen zijn voorzien van een duurzaam en geavanceerd verensysteem, waarbij elke veer in een eigen hoesje wordt verpakt. Deze pocketveren vormen zich individueel naar uw lichaam en geven optimale ondersteuning. De thermisch na-geharde pocketveren staan garant voor een stabiele ondersteuning tijdens de gehele levensduur van uw bed. Ervaar maximale rust en ontspanning op uw Mérens.

Gezond slapen zit in onze natuur

Luxe, hoogwaardige kwalitatieve en eerlijke materialen

Slaap beter op een natuurlijk Mérens matras

Maximaal comfort en een heerlijke slaapbeleving

Beter slapen op een natuurlijk matras

met de boxsprings van Mérens