De Ruyter

Een bed dat uw hart verovert

Mérens De Ruyter is een boxspring waar u op reis met heel uw hart naar terug verlangt. Het hoofdbord is afgewerkt met dubbele stiknaden, die het bed extra uitstraling geven. In alles ademt deze boxspring luxe en comfort. Het bed past uitstekend in de slaapkamer met een wat meer rustiek karakter, maar het misstaat ook zeker niet in een modern-tijdloos interieur.

De Mérens De Ruyter bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig of extra stevig) en het topdekmatras met drie ondersteuningsgradaties: Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar.

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.


De Ruyter

Maat hoofdboard: 140 cm hoog

Potenset: Dario zwart

Topmatras keuze: Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Optioneel:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse kleuren en stoffen

Kies bewust voor natuurlijk slapen

Wellicht slaapt u nog beter in de wetenschap dat Mérens veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen, beperken we de uitstoot door transport. Daarnaast gebruiken we biologisch geteelde katoen en zijn we ook tijdens het productieproces alert op milieubewust handelen. De lange levensduur van onze Nederlandse kwaliteitsproducten draagt uiteraard ook bij aan meer duurzaamheid.

Goed slapen zit in onze natuur