Huygens

Design en authentiek slaapgenot

Binnen de Mérens collectie is het ontwerp van de Huygens boxspring het meest extravagant. Het oversized hoofdbord met aan beide zijde 60cm en de luxe stof zorgen voor een opvallend geheel in de slaapkamer.

De Mérens Huygens bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit twee verschillende hardheden (medium, stevig of extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. U heeft bij de topdekmatras, keuze uit drie opties; Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar. Creëer uw eigen ideale combinatie!

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annebelle of Beatrice.

Huygens

Maat hoofdboard: 150 cm hoog

Potenset: CLK88 zwart

Topmatras keuze: Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse kleuren en stoffen

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Goed slapen zit in onze natuur