Mondriaan

Profiteer nu van 15% voordeel bij aankoop van een complete Mérens set. Deze actie is geldig t/m 27 november 2023


Strak en stijlvol tot in de verre toekomst

Vrijwel niets is voor de eeuwigheid, al gaat de levensduur van Mérens bedden een heel eind in die richting. Vandaar dat onze designers vooruitkijken, u wilt immers niet uitgekeken zijn op uw bed als slechts een kwart van de levensduur is verstreken. De Mérens Mondriaan is ontworpen vanuit die gedachte.

De Mérens Mondriaan bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig en extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. Een topdekmatras, die in drie varianten leverbaar is maakt uw boxspringcombinatie pas écht af!

Optioneel kunt u ook kiezen voor onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.

Mondriaan

Maat hoofdboard: 140 cm hoog

Topmatras keuze: Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Potenset:
CLK88 Alu

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch verstelbaar / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potensets / Keuze uit diverse stoffen en kleuren

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Goed slapen zit in onze natuur