Vermeer

Een proeve van meesterschap

De Mérens Vermeer is een proeve van Hollands meesterschap. Deze nonchelant gestoffeerde bedcombinatie oogt modern en zacht en doet dat over zo'n tien jaar nog steeds. Net als alle Mérens boxsprings is het Nederlands handwerk met gebruik van de beste materialen voor ongeëvenaard comfort.

De Mérens Vermeer bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig en extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. U heeft bij de topdekmatras, keuze uit drie opties; Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar. Creëer uw eigen ideale combinatie!

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.

Vermeer

Maat hoofdboard: 120 cm hoog

Potenset: Dario zwart

Topmatras keuze:
Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse kleuren en stoffen

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Goed slapen zit in onze natuur