Van Speijk

Profiteer nu van 15% voordeel bij aankoop van een complete Mérens set. Deze actie is geldig t/m 27 november 2023


Specifiek ontworpen voor een luxieuze slaapkamer

De Mérens Van Speijk is een echte blikvanger in de slaapkamer. Dit komt mede door de specifiek ontworpen vorm van het hoofdbord en het gebruik van de luxe stof.

De Mérens Van Speijk bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig of extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. U heeft bij de topdekmatras, keuze uit drie opties; Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar. Creëer uw eigen ideale combinatie!

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.

Van Speijk

Maat hoofdboard: 125 cm hoog

Potenset: Dario zwart

Topmatras keuze:
Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse stoffen en kleuren

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteedt aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Goed slapen zit in onze natuur