De With

Dromen in een hedendaagse setting

De Mérens De With heeft een strakke afwerking met een landelijke touch. De boxspring is vervaardigd uit luxe stoffen. Het hoofdbord is licht gecapitonneerd, wat bijdraagt aan het tijdloze karakter van het design en wat past binnen een hedendaagse inrichting.

De Mérens De With bestaat uit een boxspring en een gestoffeerde matras en is ook leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De matras kiest u uiteraard op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit drie verschillende hardheden (medium, stevig en extra stevig) en drie ondersteuningsgradaties. U heeft bij de topdekmatras, keuze uit drie opties; Vita Talalay 100% natuurlatex, minipocket of paardenhaar. Creëer uw eigen ideale combinatie!

Ook kunt u de set kiezen met onze witte matrassen: Annabelle of Beatrice.

De With

Maat hoofdboard: 130 cm hoog

Potenset: Dario zwart

Topmatras keuze: Vita Talalay 100% natuurlatex / minipocket of paardenhaar

Opties:
Boxspring natural / Boxspring elektrisch verstelbaar / Witte matrassen Annabelle of Beatrice / Nachtkasten / Luxe potenset / Keuze uit diverse stoffen en kleuren

Mérens matrassen zijn handgemaakt

Onze boxsprings en matrassen zijn voorzien van een duurzaam en geavanceerd verensysteem, waarbij elke veer in een eigen hoesje wordt verpakt. Deze pocketveren vormen zich individueel naar uw lichaam en geven optimale ondersteuning. De thermisch na-geharde pocketveren staan garant voor een stabiele ondersteuning tijdens de gehele levensduur van uw bed. Ervaar maximale rust en ontspanning op uw Mérens.

Goed slapen zit in onze natuur